Kantoor CBAI

Ga naar beneden

Kantoor CBAI

Bericht van Yvette op do sep 02, 2010 4:06 pm

Ik begrijp dat er veel verwarring is ontstaan over het al dan niet te huur staan van de kantoorruimte van het CBAI, wil daarom even goed uitleggen hoe het precies in elkaar zit.

Nr. 276 van de hanzenlaan is de gehele 4de verdieping van het gebouw Pass de deux 1. Deze 4de verdieping is in beheer bij de firma Regus, deze verdieping is geheel opgedeeld in kamers. Waarvan er enkele als kantoorruimte worden verhuurd, weer andere als vergaderzaal voor een uur, dag of wat dan ook. Het CBAI huurt een van deze kamers als zijnde kantoor. Ook bied Regus aan hun huurders als service post doorsturen, ook dit doen ze voor het CBAI. Alleen de telefoon wordt door het CBAI zelf beantwoord, deze zou ook door Regus gedaan kunnen worden maar in niet zo in het geval van CBAI.
Er staat op het pand ook geen naam van CBAI, staat er van geen enkel bedrijf trouwens. Bij de reeks deurbellen staat bij de 1 wel een naam bij de ander niet. Bij 276 staat niets, dit komt door dat er op 276 in principe verhuur van kamers geschied en een ieder die dat wil daar een kamer kan huren. Als je dus op de bel van 276 drukt wordt je door de receptioniste van Regus netjes te woord gestaan en wordt je gevraag je zelf te melden bij de receptie op de 4de verdieping. eenmaal op de 4de aangekomen kom je binnen bij de receptie van Regus en daar wordt je dan door verwezen naar de persoon of bedrijf voor wie je komt. Kamers zijn ook niet genummerd, alle kamers zijn 276. Helaas is het zo dat het CBAI daar nooit aanwezig is maar er slechts een kamer huurt om zo een post adres te hebben. Met dat adres staan ze ook ingeschreven bij de kamer van koophandel. Maar nogmaals het gaat in het geval van het CBAI slechts om een post adres, van de ruimte wordt nooit gebruik gemaakt. Waar ze hun werkzaamheden dan wel verrichten? Geen idee waarschijnlijk gewoon vanuit de woonkamer, maar dit is niet strafbaar. Je mag je werkzaamheden overal uitvoeren, dat het een beetje vreemd is dat ben ik met jullie eens. Dit is waarschijnlijk tevens de reden dat bezoek alleen op afspraak is, simpelweg omdat ze nooit aanwezig zijn op het adres hanzelaan 276.
Maar laat het voor iedereen duidelijk zijn; het kantoor van CBAI staat niet te huur. En iedereen die zich bij Regus meld, zoals ik vanmorgen wordt gewoon netjes te woord gestaan, er wordt absoluut niets ontkent.
Dan als laatste nog een verzoekje; ga niet masaal aan de bel met Regus, zij kunnen er ook niets aan doen dat hun klant CBAI er een potje van maakt.
avatar
Yvette
Admin
Admin

Aantal berichten : 113
Registratiedatum : 27-08-10
Leeftijd : 50
Woonplaats : Alphen aan den Rijn

http://incassofraude.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum